Meer resultaten voor mkb tanken

mkb tanken  
Tankkaart Wikipedia.
Een tankkaart in Vlaanderen of tankpas of brandstofpas in Nederland is een kaart waarmee een werknemer op de kosten van de werkgever kan tanken. Dit is in België een extralegaal voordeel aangezien er geen RSZ bijdragen worden betaald op een tankkaart indien de werknemer ook een bedrijfswagen heeft. Dit geldt ook voor woon-werkverkeer met de eigen auto op voorwaarde dat de onkosten verbonden aan deze verplaatsingen niet op een andere manier worden gecompenseerd. 1 Tankkaarten zijn fiscaal voordelig en worden vaak in combinatie met een bedrijfswagen aangeboden als deel van het vergoedingspakket. In Nederland zijn aantoonbare autokosten fiscaal aftrekbaar voor ondernemers. Om die reden wordt de tankpas veel gebruikt door kleine zzp, vof als middelgrote mkb ondernemers.
MKB Tankpas Vraag direct de GO Tankpas aan speciaal voor MKB'ers.'
Met de GO MKB tankpas kunt u tanken bij 1.500 Esso, Texaco, BP en Firezone stations in Nederland en eventueel bij maar liefst 5.100 stations in Europa. Met de gratis GO app vindt u eenvoudig een A-merk tankstation in uw buurt of op uw route waar u terecht kunt.
MKB Brandstof. Beweegt ondernemers.
Download de gratis apps voor Tanken, Carwash en Parkeren. Stel je vraag aan MKB Brandstof. Ben je al deelnemer van MKB Brandstof? Klantnummer, kenteken of postcode en huisnummer. Met één van deze gegevens kunnen we je sneller van dienst zijn.
Tanken met MKB Brandstof Apps op Google Play.
Tanken met MKB Brandstof. MKB Ondernemers Reizen en lokaal. Toevoegen aan verlanglijstje. Deze gratis app is voor ondernemers ideaal om snel te checken waar je in de buurt het voordeligst tankt. Met onze handige autopas tank en betaal je bij élk station in Nederland!
Park-line Tanken Parkeren en tanken op één factuur.
De Nationale Tankkaart van Park-line is ideaal voor zowel ZZP'ers' als het MKB. U ontvangt al uw parkeerkosten zowel van straatparkeren als garageparkeren en brandstofkosten op één maandelijkse factuur. Een kvk-nummer en borg is voldoende om met Park-line zorgeloos te tanken.
Tanken met MKB Brandstof; makkelijk en voordelig.
Kan ik tanken in het buitenland? Betaal ik de actuele pompprijs met de autopas? Kan ik óveral tanken met de autopas? Kan ik de pas gebruiken voor spaarpunten en andere shop-aankopen? Ik heb een andere vraag. Wat levert het op? Veel ondernemers declareren de btw niet of nauwelijks bij de fiscus. Dit scheelt al gauw zo'n' 15 tot 20 euro per tankbeurt. Zo verdient de autopas zichzelf al binnen vier tankbeurten terug. Daarnaast is tankadministratie tijdrovend en kostbaar. Een losse tankbon kost 150, van boeking tot aan het opstellen van jaarcijfers. Het verwerken en uitbetalen van declaraties kost zelfs 750. Een slimme ondernemer bespaart daarom tijd én geld met de autopas van MKB Brandstof. Veel ondernemers weten niet, dat de fiscus tankbonnen zonder naamsvermelding niet erkent als volwaardige factuur. Hierdoor loop je al snel een fors bedrag aan btw-teruggave mis of kun je bij controle een naheffing krijgen. Laat geen geld liggen. Met de autopas van MKB Brandstof tanken ondernemers óveral in Nederland 999%, dekking. Omdat je niet gebonden bent aan één merk kun je ook de goedkoopste, onbemande tankstations gebruiken.
Travelcard en MKB Brandstof maken auto-mobiliteit slimmer Emerce.
Met de Tankpas van Travelcard kan de houder in Nederland tanken bij meer dan 4.000 tankstations. Andere opties zijn tanken in het buitenland, betalen voor het parkeren, onderhoud laten uitvoeren, gebruik maken van het openbaar vervoer en pechhulp inschakelen. Daarnaast laat Travelcard sinds 2008 door TNO onderzoek doen naar brandstofverbruik op basis van haar data. Zo werd onlangs aan de hand van analyses van deze data, geconstateerd dat het brandstofverbruik van zakelijk gebruikte personenautos 30% tot 50% hoger ligt dan het door fabrikanten opgegeven normgebruik. Travelcard is marktleider voor merkonafhankelijke tankpassen. Voor meer informatie: www.travelcard.nl. Over MKB Brandstof.
ZZP MKB tankpas Travelcard.
ZZP MKB tankpas. Travelcard / Tankpassen / ZZP MKB tankpas. Een pas speciaal voor de ZZPer en MKBer. Met onze brandstofpas voor het MKB ZZPers krijgt u een heel complete brandstofpas met daarin een aantal voordelen speciaal voor ZZP ers en het MKB.
MKB Tankpas aanvragen De beste tankpas van Nederland!
Waar kan ik tanken met een MKB Brandstof Tankpas? U kunt vrijwel bij elk tankstation tanken. Van de grote Shell en Texaco tankstations tot de lokale tankstation. Op de MKB Brandstof Tankpas app die te downloaden is uit de appstore en playstore kunt u alle aangesloten tankstations vinden.
De MoveMove-tankpas speciaal voor het MKB. MoveMove. icon-check. icon-warning. icon-faq. icon-twitter. icon-facebook. icon-warning. instagram. alert. play. icon-search. icon-close. icon-close2. icon-whatsapp. icon-linkedin. icon-time. icon-tanken. icon-aa
Vraag m aan! hoe kunnen we je op weg helpen? Ideale MKB tankpas. Of je nu een loodgietersbedrijf of advocatenkantoor hebt, wanneer je medewerkers veel onderweg zijn dan is een tankpas erg handig. Lees hier waarom MoveMove de ideale tankpas is voor MKB-ers. MKB tankpas voor reiskosten van je medewerkers. MoveMove is méér dan een tankpas. Naast tanken, gebruik je de tankpas ook voor straatparkeren, Q-park, wasstraat en autovloeistoffen. En je reist net zo gemakkelijk met het OV wanneer dit beter uitkomt. Zo heb je alle reiskosten van je medewerkers op één factuur. Dus nooit meer gedoe met voorschieten en losse bonnetjes intern declareren! Controle over de kosten. Met een tankpas geef je medewerkers de verantwoordelijkheid om op kosten van de zaak te tanken. Natuurlijk wil je als beheerder wel controle houden over de gemaakte kosten. Met onze MKB tankpas bepaal je zelf het limiet per pas en de diensten die elke medewerker mag gebruiken.
Korting MKB tankpas Van t Hul.
Wij mogen onze klanten een mooie korting aanbieden bij MKB Brandstof; namelijk het eerste half jaar een gratis tankpas én eenmalig 10 euro parkeertegoed per relatie. Daarnaast loopt u met MKB Brandstof geen btw meer mis door verloren bonnetjes, u heeft nationale dekking 99% voor tanken én u voldoet direct aan de factuurvereisten de factuur staat op naam. Met de MKB brandstof pas kunt u.: tanken bij elk station in Nederland. terecht bij ruim 1200 carwash locaties. straatnaamparkeren in meer dan 100 steden en dorpen. slagboomparkeren bij meer dan 150 locaties van Q-park en P1. Klik hier om 1 of meerdere passen aan te vragen en te profiteren van de korting. Tot slot goed om te weten dat u ook meerdere passen kunt aanvragen en de korting per pas geldt. U kunt de pas per maand opzeggen en de maandelijkse kosten voor de pas worden gecrediteerd op de maandfactuur.
Tankstations intelligent verlicht MKB Innovatie Top 100.
Home MKB Innovatie Top 100 2016 Tanken onder intelligente luifelverlichting. Top 100 2018. Bever Innovations BV, 93e plaats MKB Innovatie Top 100 2016. Bever Innovations BV. 4301 RS Zierikzee. Telefoon: 0111 45 32 32. PDF Bever Innovations. Tanken onder intelligente luifelverlichting.

Contacteer ons

mkb opleiding
mkb it
mkb tanken
mkb winstvrijstelling
mkb keurmerk
mkb cursus & training
mkb training
vacatures mkb bedrijven
mkb duiven
mkb borgstellingskrediet
mkb nieuws
mkb haarlem